سه‌شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۰
امروز چهره واقعی مسلمان‌نماهای یهودی منطقه بر همگان آشکار شد

حوزه/ مدیر مرکز فرهنگی امیرمؤمنان(ع) گفت: یهود بعد از جنگ خیبر، جنگ های نیابتی بی شماری را توسط اذناب خود علیه شیعه انجام داده، اما امروز بعد از شکست نائبان وهابی و داعشی خود که با تمام وجود آنان را حمایت کرد، خود به میدان آمده و نقاب از چهره برداشته که یکی از نتایج آن آشکار شدن هویت واقعی یهودی مسلمان نماهای به ظاهر دوست منطقه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد صابریان، مدیر مرکز فرهنگی امیرمؤمنان(ع) قم در یادداشتی با عنوان «ترس و ناامیدی ممنوع» نکات ارزشمندی را با استعانت از آیات نورانی قرآن کریم و تاریخ تشیع برای امروز جامعه اسلامی بیان کرده است.

متن یادداشت حجت الاسلام والمسلمین صابریان به این شرح است؛

بنام الله و به امید او

در این روزها با ترور مسئولان طراز اول کشور خصوصا رهبر عزیز شهید و فرماندهان و مسئولان و هم وطنان مظلوم و تخریب برخی زیر ساخت ها و ...ممکن است نسبت به آینده کشور نگرانی هایی ایجاد شود و شیطان صفتان با وسوسه های خود نا امیدی را در دلها ایجاد کنند اما باید بدانیم که:

١. مطابق فرامین نورانی اهل بیت علیم السلام وسوسه کار شیطان است و ناامیدی بزرگترین گناه نابخشودنی در پیشگاه حق است.

همچنین خداوند به بندگانش فرمان داده است که (لاتیأسوا) و (لاتحزنوا) و (لاتقنطوا) یعنی در فرهنگ دینی ناامیدی و حزن منفی و مایوس شدن ممنوع است.

٢. ملت ما از مکتبی پیروی می کنند که دل در گرو حق و حقیقت دارند. قرآن و اهل بیت(ع) همان حق واقعی و ذکر الله حقیقی است که خداوند در آیه ای کوتاه چندین بار تاکید و این حقیقت را حفظ خواهد کرد( إِنَّا نَحْنُ نـزلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ/حجر. ۹) و همان نور الهی است که خداوند اجازه نخواهد داد دشمنان آن را خاموش کنند (یُرِیدُونَ لِیُطفِـُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفوَٰهِهِم وَٱللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ/صف. ٨ )

۳. خداوند وعده داده است که هرگاه کفار و یهود خبیث آتش جنگی را شعله ور کنند، خود آن را خاموش خواهد کرد (کُلَّمَا أَوْقَدُوا نَارًا لِلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللَّهُ/مائده. ۶۴)

۴. سیدالشهدای مکتب ما در سخت ترین شرائط با جان و مال و آبرو از اسلام حقیقی دفاع نمود و در سخت ترین شرائط ندای (هیهات منا الذلة) سر داد و پرچمدار قیام او بعد از تحمل اعظم مصائب فریاد (مارایت الا جمیلا) برآورد.

ما نیز به مقتدای خود اقتدا می کنیم و با توسل و اشک بر مصائب او که موجب تقرب و آرامش دلهاست، قلب های داغدارمان را تسلی می بخشیم و تمام این مشکلات و مصائب را چون برای خداست زیبا می بینیم.

۵. امید ما و همه مستضعفان جهان حضرت بقیة الله الاعظم وعده داده اند که (انا غیر مهملین لمراعاتکم و لا ناسین عن ذکرکم) ما در رعایت حال شما کوتاهی نمیکنیم و شما را فراموش نمیکنیم؟

ما به این وعده اعتماد کامل داریم و در هر حال و برای درمان هر دردی به پیشگاه صاحبمان فریاد بر می آوریم که (المستغاث بک یا صاحب الزمان)

۶. یقینا جنگ امروز ما با کفر مطلق و یهود خبیثی است که مطابق با اسناد تاریخی معتبر، قاتل انبیا و ائمه و اولیای حق است.

بررسی اسناد معتبر نسبت به شهادت پیامبر و ائمه معصومین علیهم السلام مؤید این مطلب است.

در قرآن کریم نیز یهود به عنوان سرسخت ترین دشمن شیعیان راستین معرفی شده (لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیَهُودَ/مائده. ۸۲)

یهود بعد از جنگ خیبر، جنگ های نیابتی بی شماری را توسط اذناب خود علیه شیعه انجام داده، اما امروز بعد از شکست نائبان وهابی و داعشی خود که با تمام وجود آنان را حمایت نمود، خود به میدان آمده و نقاب از چهره برداشته که یکی از نتایج آن آشکار شدن هویت واقعی یهودی مسلمان نماهای به ظاهر دوست منطقه است.

چه توفیقی بالاتر از این که چنگ در چنگ دشمنی زنیم که مقابله با آنان و نابودیشان آمال و آرزوی انبیا و ائمه علیهم السلام بوده و یقینا دعا و عنایت ویژه امام زمان علیه السلام را در پی دارد؟

اینجاست که باید به حال تمام شهیدان این جنگ غبطه خورد و آرزو نمود که: خدایا! شهادت در راهت را نصیب ما بفرما. (و قتلا فی سبیلک فوفق لنا).

۷ . اما با گذری در تاریخ معاصر، نمونه ای ملموس در مقابل دیدگان ما قرار میگیرد که آرامش بیشتری را به ما هدیه می دهد.

بعد از انقلاب، ملت ایران و نظام نوپا با شرایط بسیار سخت تر و مشکلات به مراتب بزرگتری با مقایسه با امروز کشور برخورد نمودند، که از جمله می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛

۱. فرار یا عدم همکاری و یا عدم امکان اعتماد به بسیاری از کارگزاران و مسئولان مملکت با مناصب حساس و استراتژیک.

۲. وابسته گی کامل کشور به بیگانه در تمام حوزه های دفاعی و انرژی و اقتصادی و ...

۳. نبود نیروی کارآمد کافی برای مناصب دولتی بخاطر نداشتن تجربه و سابقه مدیریتی و اجرایی در افراد مورد اعتماد.

۴ . شروع جنگ تحمیلی و سختی های طاقت فرسای آن.

۵ . ترور شخصیت های طراز اول و ناامنی وسیع و تجزیه طلبی توسط منافقین و گروهک ها، تا جایی که فرمانده کل قوا و رئیس جمهور وقت، خود سردسته منافقین و خائن به مملکت و نظام از آب درآمد.

٦ . نبود جبهه هم فکر مقاوم در منطقه و سنگ اندازیها و عداوت های کشورهای منطقه و نیز کارشکنی ها و دشمنی های بیشمار دشمنان داخلی و خارجی.

٧. عدم حمایت از کشور در جایگاه بین الملل و نگاه کشورها به ایران به عنوان مملکتی در حال فرو پاشی و نابودی.

٨. وجود مشکلات بی شمار اقتصادی و فقر کمر شکن حتی برای تهیه نان، و فقدان زیرساخت های رفاهی اعم از آب شرب و برق و تهیه مایحتاج عمومی و هزاران مشکل ریز و درشت دیگر که مجال بیان آن نیست.

اما امروز چرا باید نگران بود!؟

غیر از تهدید دشمن خارجی و وجود برخی منافقان داخلی و نیز افراد نالایق در مناصب که همیشه بوده و هست و خواهد بود، کدام یک از آن مشکلات اول انقلاب وجود دارد؟

پس آیا ناامیدی جایی دارد؟

بنابراین با توکل بخدا که (و مَن یتَوکلْ علَی اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ /طلاق. ۳) و توسل به ذیل عنایات خاصه حضرت بقیة الله الاعظم(عج) محکم و استوار در میدان جهاد با کفر میمانیم و برای حفاظت از دین و مکتب و تنها کشور با مذهب رسمی شیعه تا پای جان مبارزه میکنیم و عاجزانه و خاضعانه و خالصانه از خداوند متعال میخواهیم که در کنار مدافعان و سربازان و رهبر رشید عزیز ایران، توفیق سربازی دین خود را به ما نیز عنایت فرماید و با الطاف بی کرانش تمدن نوین ایران بزرگ و شیعه قدرتمند به دست این ملت غیور رقم زده شود. انشاءالله.

وَمَا النَّصرُ إِلّا مِن عِندِ اللَّهِ العَزیزِ الحَکیمِ

مرکز فرهنگی أمیرمومنان(ع)

محمد جواد صابریان

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha